Nå kan du ta kurs om åpenhetsloven hos Videocation

Åpenhetsloven: nå som kurs hos Videocation!

Boken om åpenhetsloven er en stor suksess. De som har kjøpt boken sier at de har klart å innføre loven uten bruk av dyre eksperter eller fancy software. Nå fortsetter suksessen: det er nå mulig å innføre åpenhetsloven. Ikke bare gjennom en bok, men også som videokurs. Åpenhetsloven: nå som kurs hos Videocation!

Videokurs som dekker alle aspekter av loven

Oppdag det ultimate videokurset om Åpenhetsloven hos Videocation!

Har du noen gang lurt på hva Åpenhetsloven virkelig handler om? Ønsker du å få en omfattende og praktisk forståelse av loven? Da har vi fantastiske nyheter til deg! Tom Solstad, forfatteren av den bestselgende boken «Åpenhetsloven,» har inngått et spennende samarbeid med Videocation for å tilby et enestående videokurs som dekker alle aspekter av denne viktige lovgivningen.

Videocation er Norges ledende leverandør av korte og effektive videokurs. Nå har Videocation inkludert Tom Solstads videokurs om Åpenhetsloven i sin allerede imponerende kursportefølje. Enten du er en bedriftseier, leder eller ansatt i norsk næringsliv, er Videocation det ultimate reisemålet for deg. Ta en titt på deres nettside, videocation.no, og oppdag et bredt utvalg av førsteklasses kurs som er skreddersydd for dine behov.

Snart 300 kurs i kurskatalogen

Videocation skiller seg ut ved å samle landets fremste eksperter innen ulike fagområder og tilbyr abonnementstjenester for kvalitetsvideokurs. Med hele 17 kurskategorier å velge blant, inkludert Microsoft Office, motivasjon, kommunikasjon, ledelse, salg, bærekraft, digitalisering, agile metoder, lean, markedsføring, HR, teknologi, økonomistyring, HMS, Google Workspace, innovasjon og foto, finner du garantert et kurs som vil gi deg den kunnskapen du trenger for å lykkes.

Videocation er som Netflix for læring

I Videocations imponerende kurskatalog finner du ikke bare et mangfold av emner, men også anerkjente navn innen sine respektive felt. Tenk bare på Erik Bertrand Larssen, den anerkjente mentaltreneren, forskeren Inga Strümke som for tiden er høyaktuell med sin bok “Maskiner som tenker” om kunstig intelligens, og Hanne Kristin Rohde, den velkjente politilederen som ble krimforfatter. Og nå kan du også legge til Tom Solstad på listen over eksperter tilgjengelig hos Videocation.

Åpenhetsloven: nå som kurs hos Videocation – og delt opp i 14 deler

La oss dykke dypere inn i Tom Solstads nyeste tilskudd til kurskatalogen hos Videocation – innføringen i Åpenhetsloven. Som forfatter av den populære boken «Åpenhetsloven» er Tom Solstad den perfekte veilederen for å hjelpe deg med å forstå loven grundig. Kurset er designet for å være effektivt og tidsbesparende, og du kan fullføre det på under en time. Kurset er delt opp i 14 lettfattelige deler, slik at du kan starte og stoppe undervisningen når det passer deg best.

A-Å i åpenhetsloven

I dette engasjerende videokurset vil du bli introdusert for alle de viktige aspektene av Åpenhetsloven. Du vil lære om kravene i loven, formålet bak den, aktsomhetsvurdering, risikovurdering, offentliggjøring av redegjørelsen og kommunikasjon med eksterne.

Tar du kurset, vil du ha en riktig god oversikt over hva som kreves.

Det er lagt ved maler og tekstforslag i arbeidsboken som følger med kurset. De som tar kurset kan laste ned disse gratis.

Skroll til toppen