Slik kommer du i mål med åpenhetsloven

Større virksomheter i Norge må offentliggjøre en redegjørelse for aktsomhetsvurdering hvert år og senest innen 30. juni. Under finner du fire ulike pakker som tar deg i mål.

E-bok

Den enkleste måten å komme i mål med åpenhetsloven, er å gjøre jobben selv. Boken «Absolutt alt du trenger å vite for å innføre åpenhetsloven» viser deg hva du må gjøre, skritt for skritt. Boken kjøper du for eksempel på ebok.no, Google Books; Norli, Ark og alle andre steder du kjøper bøker.

Bokpakke+

Du får boken «Absolutt alt du trenger å vite for å innføre åpenhetsloven» som PDF. Du får også 15 maler du kan bruke for å komme i mål, som forslag til styrevedtak, etiske retningslinjer for leverandører (code of conduct) og styrets redegjørelse. Prisen er 990 – send e-post for bestilling.

Workshop

En konsulent viser deg hva som må på plass. Sammen lager dere nødvendig underlag for å oppfylle kravene i loven. Virksomheten må gjøre grovarbeidet, som å sende ut leverandørundersøkelsen. Vi hjelper deg med retningen og sikrer at det formelle er i orden. Interesert? Ta kontakt via e-post.

Ferdig løsning

Vi gjøre hele jobben for deg. Vi lager forberedelse og innstilling til styret, styreinstruks, kartlegger risiko, innhenter svar fra leverandører, gir forslag til forebygging av risiko, lager redegjørelse for foretatt aktsomhetsvurdering – og alt som må på plass for å oppfylle lovens krav. Interesert? Ta kontakt via e-post.

Skroll til toppen